17 Ağustos 2012 Cuma

iztek halı yıkama ve gül halı yıkama üzerine yorumlar

iztek halı yıkama yazısı ile alakalı cevaplar, iztek halı yıkama konusu ile alakalı hazırlanan ifadeleri bulabilirsiniz.iztek halı yıkama ile birlikte gül halı yıkama, gaziemir halı yıkama, iztek halı yıkama gaziemir, istek halı yıkama, halı yıkama izmir, gibi konularda da bilgi vereceğiz.

gül halı yıkama
gül halı yıkama makalesi ile alakalı olarak şimdi sizler ile daha fazla makaleyi paylaşacağız ve sitemizde gül halı yıkama makalesi ile alakalı yazıları bulmak isterseniz arşiv sayfası yerini kullanabilirsiniz. iztek halı yıkama makalemizle alakalı olan gül halı yıkama yanımızda başka bir yazıda daha geniş yer vereceğiz.

gaziemir halı yıkama
gaziemir halı yıkama ile ilgili istediğiniz daha fazla yazıya blogumuzda bulabilirsiniz. Bu yazıda sizler ile daha çok iztek halı yıkama konusu bölümünde yer sağlayacağız. iztek halı yıkama yazımızı da yakından ilgili olan gaziemir halı yıkama yazısı ile ilgili ileri zamanlarda daha çok konuya blogmuzuda yer vereceğiz.

iztek halı yıkama gaziemir
iztek halı yıkama gaziemir makalesi ile alakalı olarak şimdi sizlerle daha fazla konuyu paylaşacağız ve blogumuzda iztek halı yıkama gaziemir yazısı ile ilgili makaleleri bulmak isterseniz arşiv bölümünü inceleyebilirsiniz. iztek halı yıkama konumuzla ilgili olan iztek halı yıkama gaziemir makalemizde başka bir konuda daha geniş geniş yer vermeye çalışacağız.

istek halı yıkama
istek halı yıkama yazısı ile ilgili olarak şimdi sizler ile bir çok konuyu bildireceğiz ve sitemizde istek halı yıkama makalesi ile alakalı makaleleri bulmak isterseniz arşiv sayfası yerini inceleyebilirsiniz. iztek halı yıkama yazımızla alakalı olan istek halı yıkama makalemizde farklı bir konuda daha geniş geniş yer vermeye çalışacağız.

iztek halı yıkama konusunda yapılan açıklamalara göz atabilir, iztek halı yıkama hakkında daha fazla bilgiye diğer sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. İzmir Gaziemir'de bulunan İZTEK halı yıkama servisine bayramdan 3 hafta önce temizlenmesi için halılarımı verdim. Halılarımdan biri eksik iade ettiler. Defalarca defa aramama rağmen her defasında "kontrol ediyoruz" şeklinde cevap verdiler ve bayram öncesi mağduriyetimin giderileceğini belirttiler. Ancak bir defa bile bana geri dönmediler. Sonuçta halım kayboldu ve bayram öncesi halısız kaldım. Servis kalitesi çok köt, asla tavsiye etmiyorum. Halılarınızı teslim edip te siz de mağdur olmayın.

    YanıtlaSil

Blog Arşivi